Quant a mi i al bloc

Sóc llicenciat en Història, Màster en Periodisme Digital i Direcció de Projectes de Comunicació, i Especialista en Direcció de la Comunicació Institucional. Tinc formació complementària en noves tecnologies, xarxes socials, i en disseny gràfic, entre d’altres coses.

Visc a Palafolls, malgrat ser de Barcelona, i em moc entre la primera, Badalona i Girona, llocs on he desenvolupat la meva activitat professional. Em puc comunicar amb vosaltres en català, castellà, anglès i francès, i col·laboro amb diverses entitats a nivell polític i social, amb les que he tingut diverses responsabilitats. En un moment històric transcendent, cal implicar-se a fons.

En aquest bloc us topareu amb el projecte El Dietari del Procés, un diari de bord escrit a dues mans per mi i en Guifré Jordan (que és qui va tenir la idea original), i engloba el dia a dia del procés d’independència de Catalunya, des de la signatura del pacte entre Artur Mas (CiU) i Oriol Junqueras (ERC) (19-12-2012). Aquesta part es va conèixer com a Dietari 2014, i ha donat lloc al llibre ‘Zugzwang. El Dietari del Procés’ (Dux Editorial), finalitzant el 18-1-2015.

El Dietari 2014 segueix ara camí de les plebiscitàries del 27 de setembre de 2015 prenent el nom d’El Dietari del Procés; i el podreu seguir també aquí. A la pàgina principal del bloc hi aniré penjant altres articles fora del Dietari, tot i que degut a la freqüència de publicació del Dietari, els esforços els centrem en aquest darrer projecte.

Oriol Jordan