Sempre em quedaràs tu, Catalunya

Vista la resposta massiva dels catalans pel nou 9N descafeïnat, Espanya es planteja també dinamitar-lo. Però aquesta vegada tornarà a topar amb un exèrcit de somniadors indestructible, que la tornaran a derrotar.
Vista la resposta massiva dels catalans pel nou 9N descafeïnat, Espanya es planteja també dinamitar-lo. Però aquesta vegada tornarà a topar amb un exèrcit de somniadors indestructible, que la tornarem a derrotar.

El profund amor per la pàtria perduda ha empès a moltes generacions de somiatruites d’aquí i d’arreu a consagrar la nostra vida al bé comú que és la llibertat de la nostra Catalunya. Jo sempre m’he sentit cridat a formar part d’aquesta orde de somniadors que, afortunats o desventurats en la vida, hem vist com malgrat les sorpreses de la vida, sempre ens quedarà la força de seguir lluitant per alliberar la pàtria que segueix vetllant per nosaltres des de les profunditats de les fosses on reposen els nostres màrtirs.

No defallirem ara que els polítics han tenyit de pessimisme el procés. Ells tampoc ho han de fer, i és per això que poc a poc recomponen la confiança perduda i s’alien per fer front a l’enemic real en un nou 9N que també es vol transformar en un clam unitari cap a Brussel·les. Catalunya ha despertat de la llarga letargia i els nostres escollits han decidit denunciar l’Estat espanyol davant la Unió Europea. Els més de 30.000 voluntaris han donat la resposta necessària d’un poble que no s’ha arronsat davant els dubtes del Parlament, sabedors que Ara és l’hora de la llibertat.

El nou 9N ha de ser un èxit de participació brutal, i això ens ha de conduir a uns comicis anticipats que siguin el pas previ definitiu a la proclamació de la nostra llibertat. Ho hem d’intentar, ara ens toca a nosaltres, per dignitat, a per totes a caixa o faixa, sense por. I si van mal dades, no pateixin perquè la nostra orde de somniadors seguirà allà perseguint la Catalunya anhelada, amb un amor immens fins que un dia hi arribem.

Article written by

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply