El Dietari vibra en la presentació central amb Jordi Sànchez i Antonio Baños

WhatsApp Image 2017-03-30 at 00.08.01

30 mar El Dietari vibra en la presentació central amb Jordi Sànchez i Antonio Baños

WhatsApp Image 2017-03-30 at 00.08.26El Col·legi de Periodistes de Catalunya va acollir ahir al vespre, a la seva seu de Barcelona, la presentació central del llibre Zeitnot. El Dietari del Procés II, amb la presència dels autors, del prologuista, Jordi Sànchez, i d’Antonio Baños com a ponent convidat.

Els germans Jordan, Oriol i Guifré, van desgranar de manera dinàmica i amena tots els components de l’obra, des del testimoni de les 713 cròniques diàries (un total de 1.500 comptant les del primer llibre), fins la mateixa quantitat de cites i la partida imaginària d’escacs.

El president de l’ANC i prologuista del llibre, Jordi Sànchez, va encoratjar l’audiència a persistir a l’hora de perseguir l’objectiu de la República Catalana, i va fer incís a no perdre la capacitat d’indignació a l’hora de reaccionar als greus atacs i acusacions provinents des de l’Estat espanyol, a través tant dels insults com de les accions i amenaces judicials.

WhatsApp Image 2017-03-30 at 00.07.52Al seu torn, l’exdiputat de la CUP i també periodista, Antonio Baños, va aixecar el públic amb una intervenció magistral plena d’anècdotes i de cites. Baños es va declarar fan d’El Dietari del Procés, i fins i tot va proposar títol per la tercera obra de la trilogia: Escac i Mat.

La presentació va comptar amb una mestressa de cerimònies de luxe, Montse Daban, la coordinadora de la Comissió Internacional de l’ANC i doctora en Biologia, que va donar pas a totes les intervencions amb una posada en escena molt captivadora.

Els autors del llibre volen transmetre el seu agraïment a tots els assistents a l’acte i a totes aquelles persones que dia a dia fan créixer amb el seu suport el projecte d’El Dietari del Procés, un record pels d’avui, però a la vegada testimoni en forma de crònica fidedigne pels de demà.