Patates calentes ‘indepes’ per la policia espanyola

  • Guif
  • 7 d'Agost de 2018

Que Ada Colau no té cap interès per la independència de Catalunya no és cap novetat. Avui ha dit que seria “una mala solució” en un article a New Yorker. El que potser és més nou és que digui que l’independentisme va en contra de la feminització de la política, un concepte que Barcelona en Comú relaciona amb la combinació entre les vides personal i professional o bé amb tenir en compte les emocions a l’hora de fer política. Es tracta de barrejar independentisme amb connotaciona negatives subtilment. I alhora, d’embutxacar-se si pot ser del mèrit de la revifada del municipalisme a Catalunya. La publicació nord-americana creu que ella n’és l’artífex, però oblida que si el referèndum de l’1-O va ser possible, és perquè els municipis van jugar un paper clau.

D’altra banda, avui també hem sabut que els diputats d’ERC Jenn Díaz i Josep Maria Jové han posat una denúncia a la policia espanyola al•legant que van ser insultats al crit de “fills de puta” per un agent fa uns dies. Ara la patata calenta és per la mateixa policia o la justícia, que hauran d’acceptar o no mirar càmeres de seguretat de l’indret, que era precisament la seu del cos de seguretat espanyol a Via Laietana.

També sobre la taula espanyola és donar o no protecció policial a Carles Puigdemont, com a expresident de la Generalitat que és. El Dietari ja en va parlar l’altre dia, i ara la novetat és que un informe jurídic de la Generalitat dona llum verda a enviar Mossos a Bèlgica. Però tot està ara en mans de l’autorització de govern i policia espanyols.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS